Як у Луцьку минув фестиваль сімейних традицій «LutskFamilyFest»

13 Вересня 2020, 15:38
Фестиваль сімейних традицій «LutskFamilyFest» 4118
Фестиваль сімейних традицій «LutskFamilyFest»

Вперше з нагоди Дня міста Луцька відбувся фестиваль сімейних традицій «LutskFamilyFest».

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Фестиваль сімейних традицій «LutskFamilyFest» відбувся 12 вересня в центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. Захід, де заведено ділитись сімейним досвідом, традиціями, секретами був вперше присвячений до Дня міста Луцька.

Цьогоріч «LutskFamilyFest» переміг в конкурсі соціальних проєктів управління соціальних служб для сім'ї, дітей і молоді Луцької міської ради. Мета заходу – щасливі сім'ї, де є тісний зв'язок між батьками та дітьми, а також між чоловіками та дружинами. 

Радісні посмішки членів однієї сім'ї
Радісні посмішки членів однієї сім'ї

Начальниця управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ліна Галан поділилась своєю думкою про «LutskFamilyFest»:

«Місто — це люди, які в ньому живуть та його наповнюють, це посмішки дітей, які сяють добром та теплом, це емоції, це те, чим ми живемо. Дуже приємно, що саме у День міста організували фестиваль луцьких родин. Маємо надію, що цей захід буде розвиватися і луцькі родини будуть доєднуватись», - зазначила Ліна Галан.

Ліна Галан
Ліна Галан

Під час головного фестивалю сімейних традицій «LutskFamilyFest» кожна родина мала змогу відвідати цікаві локації та відпочити в теплій атмосфері заходу. Ті, хто встигли зареєструватися попередньо – отримали у подарунок символічну червону тарілку.

Читайте також: У Луцьку відкрили інформаційну таблицю, присвячену найдавнішому сатиричному твору «Пашквіль»

Символічна червона тарілка
Символічна червона тарілка

Фестиваль сімейних традицій «LutskFamilyFest»
Фестиваль сімейних традицій «LutskFamilyFest»

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024