У Боратині біля школи патрулюватимуть поліцейські

10 Вересня 2020, 14:51
У Боратині біля школи патрулюватимуть поліцейські 3296
У Боратині біля школи патрулюватимуть поліцейські

З метою попередження дитячого травматизму на дорогах, поліцейські офіцери громади патрулюватимуть поблизу школи у Боратині.

Правоохоронці слідкуватимуть за дотриманням правил дорожнього руху, а також контролюватимуть чи водії пригальмовують та пропускають дітей на пішохідних переходах. Про це йдеться на сайті громади.

Окрім цього, поліцейські проводитимуть для школярів так звані «уроки безпеки», де розповідатимуть про найбільш розповсюджені причини дорожньо-транспортних пригод, про правила та обов’язки пішоходів, а також про відповідальність, яка передбачена за порушення Правил дорожнього руху.

«Такі заходи та практичні заняття дуже важливо проводити зі школярами, особливо, якщо поблизу навчального закладу дуже насичений автомобільний трафік, – розповідають правоохоронці. – Якщо змалечку прищеплювати дітям знання правил дорожнього руху – це гарантія того, що в майбутньому кількість ДТП значно скоротиться. Сподіваємося, що після таких уроків і пішоходи, і водії завжди пам’ятатимуть про цінність свого життя та життя інших учасників дорожнього руху».

Читайте також: У Луцьку відкрили новий корпус музичної школи №3

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром