Чернишевського: у ДТП постраждала громадянка Турецької Республіки

01 Травня 2017, 13:32
4331

Внаслідок автопригоди, що трапилася на вулиці Чернишевського, загинув 20-ти річний лучанин, водія та ще трьох пасажирів, серед яких 21-річна громадянка Турецької Республіки, госпіталізували.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області. 

Нагадаємо, що вранці, 1 травня, на вулиці Чернишевського у легковик «ВАЗ 21099» врізався у дерево та перекинувся. Внаслідок ДТП одна людина загинула, четверо у лікарні.

Читайте також: З'явилося відео ДТП на Чернишевського: п'ятеро п'яних, водій загинув. 

Автопригода трапилася близько п’ятої години ранку. За кермом автомобіля перебував 20-річний мешканець Луцького району. Водій, через смугу зустрічного руху, виїхав за межі проїжджої частини та врізався у дерево, від чого транспортний засіб перекинувся.

Внаслідок автопригоди пассажир легковика, 20-річний лучанин, загинув. Водія та ще трьох пасажирів, серед яких 21-річна громадянка Турецької Республіки, госпіталізували.

Слідчі ГУНП у Волинській області розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.



 

Коментарі
01 Травня 2017, 17:01
Скільки козлів на людському горі бабла заробляють-поприбігали як криси,фотографують,знімають,один поперед одного викладають,ще й крадуть у інших із сайтів.Брешуть.Наша преса була ріденьким гівном а стала одним великим дружнім куском.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром