Лучани здобули медалі на Чемпіонаті України зі спортивного орієнтування

08 Вересня 2020, 17:29
3473

Представники Луцької федерації спортивного орієнтування (ЛФСО) здобули медалі на Херсонщині.

2–7 вересня у Херсонській області відбувся Чемпіонат України зі спортивного орієнтування. На цих змаганнях волиняни здобули шість медалей і загалом продемонстрували непогані результати. Про це повідомляють на сторінці ЛФСО у фейсбуці.

На середній дистанції Ольга Гупало (Ж18) здобула золоту нагороду, а Дмитро Петрочук (Ч40) «узяв» срібло. На цій же дистанції виступали Антоній Ліщук (8 місце), Юрій Черняк (10 місце), Соломія Оксенчук (17 місце).

На подовженій дистанції Ольга Гупало теж виборола золото, а Дмитро Петрочук став бронзовим призером. У цій же категорії брали участь Антоній Ліщук (7 місце), Юрій Черняк (10 місце), Соломія Оксенчук (26 місце).

Ольга Гупало та Дмитро Петрочук везуть на Волинь по срібній нагороді зі спринтерської дистанції. Їхні колеги Антоній Ліщук, Юрій Черняк, Соломія Оксенчук тут посіли два 5 і 21 місця відповідно.

В естафеті Ольга Гупало стала срібною призеркою. Також спортсменка виконала нормативи Майстра спорту України, а Антоній Ліщук виконав норматив Кандидата у майстри спорту України.






 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром