Депутат від «Самопомочі» вважає, що Луцьку бракує системності

07 Листопада 2015, 17:17
2439

Юлія Вусенко порівняла обласний центр Волині зі Львовом і виявила брак системних змін.

Від інших українських міст Львів відрізняється своїм системним розвитком. Про це в ефірі Телеканалу 24 заявила депутат «Об’єднання «Самопоміч» у Луцькій міській раді, викладач Юлія Вусенко – пишуть на Zaxid.net.

«Наприклад, Луцьку, звідки я приїхала, дуже бракує системності, якщо порівнювати його зі Львовом. Я бачила ваше місто у різні періоди розвитку міської команди, і останній період розвитку міста характеризується системністю змін, які відбуваються у певних напрямках і їх дуже легко простежити. Зокрема, це і туризм, і розвиток підприємництва, ну і ІТ, звичайно. У нас люди з ІТ-кластеру говорять про Львів неоднозначно, у них є відверті заздрощі. Тому, що велика кількість людей, які пов’язані з цією сферою масово виїжджають до Львова, очевидно тут кращі умови», – зазначила Юлія Вусенко.

Депутат також додала, що вона не знає жодної людини у Луцьку, яка говорила би про Львів без посмішки і без приємних спогадів. А серед знайомих жінки вже стало гарною традицією на шкільні канікули приїжджати до Львова з дітьми.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром