Конякіна: патрульні та МНСники витягували божевільного з-під карети швидкої

30 Квітня 2017, 17:18
3164

У дворі, на вулиці Конякіна, 29, поліцейські разом з рятувальниками допомогали працівникам «швидкої» доставити чоловіка до психлікарні.

Фото та відео інциденту Район.Луцьк надіслали читачі.

Зокрема, очевидці зазначили, що на місці працювали два екіпажі патрульної поліції разом з екіпажем МНС, які витягували людину з-під карети швидкої допомоги. Спроби вмовити чоловіка вилізти самостійно не привели до результату.

Лише коли МНСники намагалися застосувати гідроклешню, чоловік підсунувся до краю автомобіля, після чого патрульні оперативно його витягнули. Потому чоловіка завели до карети швидкої.

Як повідомили у прес-службі Управління патрульної поліції у місті Луцьку, поліцейських викликали, щоб допомогти доставити психічнохворого до психлікарні. 



 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром