У Городищенській школі відремонтували харчоблок

05 Вересня 2020, 16:52
3629

У харчоблоці шкільної їдальні Городищенського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів з початком нового 2020/2021 навчального року завершили капітальний ремонт.

Про це інформують на сайті Городищенської ОТГ.

У харчоблоці замінили технологічне обладнання, внутрішні мережі електроживлення та електроосвітлення, двері, здійснили опорядження стін і стелі, підлоги, відновили санвузол, систему вентиляції, закупили меблі тощо.

Ремонт провели з урахуванням усіх норм і вимог, які пред’являються до подібних об’єктів. Усі роботи, з урахуванням проєктно-кошторисної документації, виконали за рахунок місцевого бюджету Городищенської сільської ради – 811,5 тисячі гривень.

Також значну підтримку у проведенні ремонту в Городищенській школі (пісок, заміна батарей, вивіз сміття тощо) надав очільник ТзОВ «Городище» Анатолій Никонюк.

Забезпечення якісного та безпечного харчування є одним із пріоритетів місцевої влади. Так, торік провели капітальний ремонт харчоблоку у Несвічівській школі (887,5 тисячі гривень), а цьогоріч (окрім капремонту у Городищенському ЗЗСО) поточні ремонтні роботи проводили і у харчоблоці Городищенського дитсадка (197,7 тисячі гривень).

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром