Полячка на «Фольксвагені» збила велосипедиста і навіть не зупинилась

29 Квітня 2017, 13:03
1592

Сьогодні вночі на автодорозі у селі Звірів Ківерцівського району автомобіль «Volkswagen Bora» збив велосипедиста, мешканця Луцького району.

Автопригода трапилася близько першої ночі. За кермом легковика перебувала 39-річна громадянка Республіки Польща. Керуючи транспортним засобом жінка здійснила наїзд на велосипедиста, який рухався у зустрічному напрямку, повідомили на сайті ГУНП у Волинській області.

Правопорушниця покинула місце аварії. Автомобіль з пошкодженнями зупинили за декілька кілометрів співробітники управління патрульної поліції Луцька, поблизу селища Цумань Ківерцівського району.

Читайте також: П'яний мотоцикліст з Луцька врізався в магазин у сусідньому місті

Велосипедист, 27-річний мешканець Луцького району, отримав тілесні ушкодження. З численними травмами його госпіталізували у відділення реанімації Луцької міської клінічної лікарні.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
 

Коментарі
29 Квітня 2017, 17:26
Ті велосипедисти це просто триндець якийсь.Повні барани.Справжнє бидло.Треба відповідальність розділитти на двох.
29 Квітня 2017, 21:59
Так, велосипедисти такі сякі.Щей бидла? А ти принцеса,і ніхто і ніколи у твоїй сім'ї на велику не їздив? Лише на Порше і Лексусах ? І це означає, що усіх велосипедистів потрібно збивати своїм автом і тягти по 15-20 метрів? А потім усміхнеться? І думати що це була тваринка??? Ну це вже взагалі.......!!!
29 Квітня 2017, 23:24
" Керуючи транспортним засобом жінка здійснила наїзд на велосипедиста, який рухався у зустрічному напрямку," До чого тут жінка, якщо велосипедист, судячи з написаного, близько першої ночі в"їхав під автомобіль.
30 Квітня 2017, 00:17
Велосипедисти на дорозі безпредельнічають.Іноді навіть самі не усвідомлюють яку небезпеку створюють(в першу чергу для себе).Бо під час аваріі велосипедист уже жертва( машина не велосипед).Ставте відеореєстратори інакше всі будемо по тюрмах сидіти.
30 Квітня 2017, 03:07
колись, працюючи офіціантом, о годині третій ночі поверталась зі зміни великом. щоправда з блимаючими ліхтариками, аби бути помітною для автомобілістів. істотна економія на послугах таксі.<br/>чесно - моторошно. особливо в п'ятницю- суботу, коли якесь вгашене вважає своїм обов'язком тебе шуганути чи витіснити з проїзджої частини. від останнього обхезатись можна.<br/><br/>все дуже індивідуально, невігласи трапляються бо обидві сторони.<br/><br/>що обурює - то це цинічність жіночки, покинувшої місце пригоди. правий чи ні велосипедист, але він постраждалий і потребує медичної допомоги.
30 Квітня 2017, 19:49
Так!Але це ми з вами сидячи біля компютера так правильно мислимо.А в такій ситуації переманає страх,емоції,адреналін.І не кожна людина зорієнтується в своїх діях(чого не враховує суд).Тому часто чуємо що винуватці через певний час повертаються або приходять вже до поліції.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром