Андрій Покровський сказав, хто від «СВІДОМИХ» йде в мери

04 Вересня 2020, 17:22
Андрій Покровський 4058
Андрій Покровський

Депутатка Алла Надточій буде кандидаткою на посаду Луцького міського голови від Громадянського Руху «СВІДОМІ».

Про це у п'ятницю, 4 вересня, заявив лідер «СВІДОМИХ» Андрій Покровський на конференції Руху в РЦ «Промінь», пише Конкурент.

«Багато хто недооцінює жінок-керівників. Зокрема, і Аллу Надточій. Я ніколи не ділив людей за статевою ознакою. Усі можуть бути ефективними управлінцями. Наприклад, Ангела Меркель 15 років успішно керує Німеччиною, Даля Грибаускайте 10 років була Президентом Литви. Багато жінок очолюють міста та громади», – сказав він.

Покровський наголосив, що Алла Надточій – професійний керівник та висококласний менеджер. Вона це довела своєю працею в бізнесі. Окрім цього, він зазначив, що прийдешні вибори у Луцьку – це змагання команд і професійних менеджерів.

«Я переконаний, що міський голова має бути в першу чергу професійним менеджером, не ТОП-політиком чи ТОП-бізнесменом», – підкреслив обранець громади.

Депутат зауважив, ще покійний Микола Романюк помітив, що Надточій надзвичайно активна, працьовита та принципова. Саме тому він запропонував їй стати головою комісії з питань освіти, охорони здоров’я та соціальної політики.

«Ніхто не може «закинути», що Алла Володимирівна хоч раз  поставила особистий інтерес вище за потреби громади. Жодних натяків на корупційні чи інші негативні вчинки за нею немає», – розповів лідер «СВІДОМИХ».

Окрім того, Покровський пообіцяв, що повністю бере відповідальність за дії кандидата в мери від «СВІДОМИХ» та усіх кандидатів у депутати, буде підтримувати та допомагати, виходячи зі свого досвіду та бачення.

«Я можу зробити на багато більше для нашої команди та для нашого міста не будучи керівником. Я маю багато проєктів для Луцька і частина з них буде включена до нашої передвиборчої програми», – резюмував політик.

Своєю чергою Надточій подякувала Андрію Покровському за довіру та пообіцяла, що не підведе:

«Я вірю, що наша команда може змінити Луцьк, зробити його містом щасливих людей, сучасним та комфортним, де кожній людині буде приємно жити та працювати, буде приємно запросити до себе гостей з інших міст».

Нагадаємо, що місцеві вибори у Луцьку заплановані на 25 жовтня.

Біографічна довідка:

Надточій Алла Володимирівна – депутатка Луцької міської ради, представниця Громадянського Руху «СВІДОМІ».

Освіта:

Закінчила в 1994 р. школу-гімназію № 21.

1994 – 1998 рр. навчалася у Луцькому педагогічному училищі ім. Я. Галана за  спеціальністю «Дошкільне виховання», здобула кваліфікацію «Вихователь в дошкільних закладах».

1998 – 2004 рр. навчалася у Луцькому державному технічному університеті на економічному факультеті за спеціальністю «Менеджмент організацій» та здобула кваліфікацію «Менеджер-економіст».

У 2018 р. закінчила Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки за спеціальністю «Право».

Робота:

З 1999 по 2006 рр. – працювала економістом відділу збуту ВАТ «Волтекс», ЗАТ «Волтекс Агент», ВАТ «ЛШК «Волтекс», ТзОВ «Премє’р – Стиль».

З 2006 по 2009 рр. – робота в банківській сфері менеджером з регіонального розвитку у Волинській області та керівником відділення.

З 2014 по 2017 рр. – фізична особа-підприємець,  ведення власного бізнесу.

З 2017 по 2019 рр. – провідний юрисконсульт обласної організації «Об’єднання «Самопоміч».

З 2019-го по цей час – заступник директора ТОВ «Контент Менеджмент Груп».

Громадсько-політична діяльність:

З 2015 р. – депутатка Луцької міської ради.

З 2015 по 2017 рр. – за пропозицією міського голови Луцька Миколи Романюка була обрана головою депутатської комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови. Завдяки активній діяльності вдалося порушити та вирішувати багато важливих питань. Захищала інтереси комунальних закладів та простих лучан і заслужила авторитет як серед депутатів, так і серед керівників закладів міста. Протягом цих років її роботи в раді жоден не може закинути Аллі Надточій, що вона хоч раз за час депутатства поставила особистий інтерес вище за інтереси громади. Жодних навіть натяків на корупційні чи інші негативні вчинки за нею немає.

3 2019 р. по даний час – член Громадянського Руху «СВІДОМІ», виконавчий директор організації на громадських засадах.

Одружена, мама вже дорослої дочки.

Читайте також: Лучани хочуть бачити при владі місцеву команду

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39