Маршрутка №4 їздитиме до дачного масиву «Калина»

06 Листопада 2015, 18:00
5567

Відсьогодні збільшиться протяжність автобусного маршруту «Залізничний вокзал – Вересневе» – маршрутка курсуватиме аж до дачного масиву.

Таке рішення сьогодні, 6 листопада, прийняли під час засідання виконавчого комітету.

Начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк зазначив, що новий маршрут робитиме 10 оборотів у зимовий час.

Проте член виконкому Олег Бондарук зауважив, що водії тих маршруток, які проїжджають масив і прямують далі у села, можуть відмовитися від своєї роботи, бо новий маршрут фактично дублює їхній.

На це перший заступник міського голови Тарас Яковлев відповів, що, на його думку, загрози відмови водіїв від своїх маршрутів немає, хоч це і принесе їм збитки.

Тож рішенням виконкому новий маршрут погодили.

До слова, проблемна ситуація навколо маршруту №4 вже виникала у 2013 році. Тоді через дублювання маршрутів водії автобусів, які прямували у приміське село Промінь, відмовилися виходити на рейси. Внаслідок цього майже два місяці маршрутка на Промінь взагалі не їздила. Жителі мусили на маршрутці №4 доїжджати до перехрестя львівської траси і дороги на село, а далі пішки йти до села майже три кілометри.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром