Лучан запрошують взяти участь в дослідженні за допомогою медбота Марти

03 Вересня 2020, 12:53
Фото ілюстративне 3228
Фото ілюстративне

З метою виявлення суспільної думки щодо якості надання медичного сервісу у медзакладах первинної ланки медичної допомоги міста (центри первинної медико-санітарної допомоги) лучан запрошують взяти участь у соціологічному дослідженні.

Ще однією важливою метою дослідження є визначення рівня медико-санітарної грамотності людини. Цей показник дуже важливий, адже безпосередньо впливає на рівень громадського здоров’я в країні та ряд економічних показників. Про це йдеться на сайті ЛМР.

За результатом опитування користувач отримує свій результат. Якщо результат буде нижче рекомендованої норми, сервіс запропонує підвищити свої знання завдяки ненав’язливого інформування (розсилки). 

Як буде проходити дослідження?

Дослідження буде проходити за допомогою медбота Марти, до якого треба приєднатися усім, хто хоче взяти участь у дослідженні. У сервіс вже закладено інструменти для дослідження, які рекомендовані МОЗ України та ВООЗ.

Приєднатись до «Марти» можна за посиланням зі смартфону.

Для оцінки медичного сервісу треба зайти у розділ Оцінка медсервіса – Комплексна оцінка (EUROPEP)

Для оцінки рівня медико-санітарної грамотності (або турботи про власне здоров’я) треба зайти у розділ «Оцінка здоров’я».

Це унікальне для сучасної України дослідження проводиться Луцькою міською радою спільно з компанією OpenDataLab, що працює у сфері E-health.

Результати дослідження після обробки та візуалізації будуть доступні для загального використання у розрізі регіону та міста.

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром