У Луцьку запрошують на п’ятий Дмитрук Лучеськ півмарафон-2020

05 Вересня 2020, 13:36
Тренування до Дмитрук Лучеськ півмарафон 6212
Тренування до Дмитрук Лучеськ півмарафон

В обласному центрі Волині відбудеться Дмитрук Лучеськ півмарафон-2020 (DLHM2020).

Подія відбуватиметься, за традицією, у першу неділю вересня.

Компанія «Дмитрук» та спортивний клуб «Лучеськ» є беззмінними партнерами та організаторами події. Понад п'ять років тому саме їм вдалося реалізувати проведення першого півмарафону вулицями міста. На сьогодні про подію Dmytruk Luchesk Half Marathon вже добре знають по всій країні, сюди їдуть з інших міст, про це пишуть і звідси ведуть пряму трансляцію. Щороку подія відбувається за підтримки та під патронатом Луцької міської ради.

«Ми вимогливі до себе, тому рівень проведення нашої події завжди найвищий, партнери – надійні і перевірені, а бігуни і вболівальники – щасливіші, ніж були до півмарафону», – говорять організатори.

Серед цьогорічних партнерів події: природна мінеральна вода «Карпатська Джерельна», страхова компанія «ТАС», Тойота Центр Луцьк «Автоконцепт», мережа зручних маркетів «Сім23», кінотеатр Multiplex, 12 канал, приватний дитячий садок Happy Kids Club та Школа Years.

Організатори наголошують, що свято триватиме 6 вересня орієнтовно з 8:00 і до 14:00. Частина міста буде перекрита, на що слід зважати. Про це організатори заздалегідь попередили лучан у фейсбуці та на інформаційних таблицях, розташованих у місті.

Траса пройде, а тому частково рух автомобілем буде неможливий, вулицями: проспект Волі, вулиці Шевченка, Заповітна, Богдана Хмельницького, Сенаторки Левчанівської, Ковельська, Братковського, Кафедральна, Замкова, Глушець, Архітектора Метельницького.

Цього року траса матиме більш витягнутий вигляд, доступні до подолання дистанції: 5 км, 10 км, 21 км. В рамках Дмитрук Лучеськ півмарафону пройде також третій відкритий чемпіонат Луцька з бігу по шосе на 5 км та 10 км.

Детальніше ознайомитись з регламентом змагань та зареєструватись на обрану дистанцію можна на сайті події: https://www.dmytruk-lucheskhalfmarathon.org/ 

Варто зазначити, що лотів на 10 км та 5 км вже не залишилось. І це не дивно, адже за ці роки серед місцевих компаній сформувалася своєрідна культура командної участі в цій події. Серед найяскравіших та чисельніших: команди Epikur, Modern Expo, Mojo Fitnes, Теремно (Хлібні інвестиції), БусМаркет, Modul Soft, Tatrafan та інші, а також найлегші на підйом бігові клуби України.

Також важливо, що цьогоріч опцію безкоштовної участі матимуть ті, чиєю силою духу захоплюємось усі ми: люди з інвалідністю, учасники АТО, медики, пожежники та поліцейські.

COVID19 цьогоріч трішки підкорегував звичний режим підготовки до змагань. Зазвичай безкоштовні тренування для усіх охочих відбувалися з травня до вересня тричі на тиждень.

Цьогоріч розпочались у липні, щойно дозволила карантинна ситуація. Проте саме у 2020 році кількість охочих зросла в рази – тренування постійно відвідувало понад 50 чоловік. Частково і з цієї причини вони відбувались у центральному парку та на іподромі. Стартовий пакет кожного бігуна цього року міститиме також антисептик і маску.

Для компанії «Дмитрук» саме власний півмарафон є тією соціально важливою подією, яка акумулює людей зі спільними цінностями, пропагує здоровий спосіб життя та дає можливість родинам провести спільно час.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром