Як минув День знань у воротнівському Лісівничому молодіжному центрі

02 Вересня 2020, 13:36
Лісовий урок 4081
Лісовий урок

З нагоди початку нового навчального року, Дня знань-2020 , 1 вересня у Лісівничому молодіжному центрі, що діє на базі Воротнівського лісництва, відбулися «лісові» уроки на свіжому повітрі.

Вихованців Крупівського учнівського лісництва та Рудниківського учнівського лісництва привітали директор ДП «Ківерцівське ЛГ» Ярмолюк Анатолій Володимирович, керівниця Лісівничого молодіжного центру  Юхимчук Валентина Петрівна та лісничий Воротнівського лісництва Курчик Юрій Олександрович. Про це інформує пресслужба Волинського ОУМЛГ.

Одним із найважливіших завдань для лісівників є показати красу природи дітям, навчити любити. Як постійно наголошує начальник управління Олександр Кватирко, для керівника дуже важливо виховати і залишити зміну після себе.

«Ви, вихованці шкільних лісництв, наша головна надія. Удачі вам», – зазначив Анатолій Ярмолюк, вітаючи дітей із початком навчального року.

Бесіду з інтелектуальними розвагами про природу рідного краю підготувала для дітей керівниця Центру. Валентина Петрівна провела також навчальну екскурсію. Далі дітей чекала  зустріч із пасічником. І як зазвичай – частування смачнючим лісовим чаєм.

Перші заняття відбувалися у «зеленому» класі Лісівничого молодіжного центру з дотриманням усіх санітарних вимог.

«Дітям однозначно сподобалося, вони не приховували своїх емоцій. Вчителі ж зі свого боку наголошували на безпечності таких занять у нинішніх умовах», – йдеться на сайті.



 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром