Собачі історії: сторож Сер Вільямс, ніжна Нора і врятований Бім

06 Листопада 2015, 15:16
2987

У КП «Ласка» протягом жовтня прихистили 88 собак.

Упродовж місяця працівники відловлювали бездомних псів на таких вулицях: Софії Ковалевської, Московська, Прасолі, території шкіл №№ 2, 26, 24, Цегляна, Станіславського, С. Крушельницької, Львівська, Даньшина, Милушська, Конякіна, Січова, Кравчука, Гнідавська, Дубенська, Садовського, Корольова, Ковельська, Гостинна, Гордіюк, Мазепи, Молоді, Соборності, Шопена, Словацького, Волі, Степова, Наливайка, Лесі Українки, Жовтнева та село Тарасове.

Історія Сера Вільямса
Сер Вільямс прибився до заправки або його там викинули. Песик має гарні манери, допомагав працівникам заправки, удень підходив з ними до авто дивився, чи правильно рухається лічильник, а вночі охороняв.

Якось приїхав один мажорний клієнт і сказав, що не хоче бачити блохастого пса біля своєї території. Працівники сказали, що нехай тоді заправляється деінде. Чоловік поїхав, а згодом приїхав зі своїм велетенським псом і нацькував його на пса із заправки.

Сера Вільямса врятували, але він був дуже погризений, тому його привезли у КП «Ласка», де його поставили на ноги. Але працівники бояться, що злісний клієнт може отруїти пса, тому вирішити нехай краще він житиме у притулку. Сер Вільямс швидко освоївся. Він делікатний, незважаючи на свій великий зріст, дуже лагідний, любить лащиться головою.

Сер Вільямс чекає людину, яка зможе оцінити його манери і дуже-дуже любитиме його.

Історія Нори
Нору викинули на смітник, коли їй було кілька годин від народження. Добрі люди почули її скавунчання і подзвонили у КП «Ласка». Працівник швидко прибули до смітника і забрали малечу. Дівчина просто неймовірна, ніжна і гарна. Її дуже швидко взяла родина до себе. Собака живе у квартирі, де її люблять і дбають про неї.

Історія Біма

А на вулиці Жовтнева врятували собаку із вигрібної ями. Пес усю ніч пробув в ямі, заповненій фекаліями.

Інші песики заважали мешканцям міста, гавкали або кусали. Зараз усі соціалізовані, спокійні,  перебувають на території КП «Ласка».




Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром