Лицарі кличуть на четвертий Кубок України зі середньовічного бою

31 Серпня 2020, 17:20
4128

Уже четвертий рік поспіль у Луцьку за підтримки міської ради проведуть Кубок України зі середньовічного бою «Середньовічний Лучеськ. Доблесть віків».

Вже цих вихідних, 5 та 6 вересня, у замку Любарта відбудеться наймасштабніший лицарський турнір Західної України. Про це повідомляють організатори.

Близько 100 учасників зі всієї України приїдуть у Луцьк, щоб дізнатися хто наймогутніший лицар країни.

«Минулі роки змагання відбувалися в рамках фестивалю «Середньовічний Лучеськ», однак зважаючи на епідеміологічну ситуацію, ми вирішили, що проведемо лиш турнір. Попри це, у нас все ж будуть атракційні зони, на яких відвідувачі зможуть спробувати стрільбу з традиційного лука, сучасний мечовий бій та зіграти в арчер-таг (так звана перестрілка лучників стрілами з м’якими наконечниками)», – розповідає організатор Сергій Ващук.


За честь нашого міста боротимуться лучани, що стали чемпіонами світу 2019 зі середньовічного бою у масових номінаціях за версією IMCF.

«Ми просимо відвідувачів змагань дотримуватися маскового режиму та соціальної дистанції. На вході до замку вимірюватимуть температуру безконтактними термометрами. Як організатори, ми створили всі необхідні запобіжні заходи для безпеки наших гостей і сприятимемо їх дотриманню», – каже співорганізаторка Кубку України Анастасія Куніцина.

Вартість вхідного квитка на один день не змінилася з минулого року: 80 гривень для дорослого й 40 гривень для дитини від 6 років. Дводенний квиток вартує 100 гривень для дорослого й 50 гривень для дитини від 6 років.

Початок змагань і в суботу, і в неділю відбудеться об 11:00.

Активна сторінка події у фейсбук: https://cutt.ly/ifkS9Te.



 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром