«За роботи у парку на Набережній місто не заплатить ні копійки», – чиновник

27 Квітня 2017, 19:15
3491

На якому етапі реконструкція території, що у планах і за чий кошт усе відбувається, Район.Луцьк довідувався у Департаменті житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

Роботи із розчищення берега Стиру біля вулиці Набережної від хащів та дерев проводять ще із зими. Зараз людям падають в очі рови, заповнені водою. Як розповів директор Департаменту ЖКГ Юрій Крась, вони уже були діючими, однак ховалися за хащами, а зараз виконують роботи з їх розширення.

«Цього року в планах розширення цих ровів, вимощення пішохідних стежок (скоріш за все, без асфальтування) та відновлення зелених насаджень на цій території», – розповів чиновник. Разом із тим, уже цього року проводитимуть роботи з відновлення невеликого ставочка біля берега річки та планують засіяти траву. Згідно з проектом у парку також передбачені футбольне поле та тенісні корти, однак, скоріш за все, від цих об’єктів усе ж відмовляться.

Чиновник також розповів, що не варто чекати різких змін вигляду раніше захаращеної території. «Маємо розуміти, що й місто на ці роботи не витрачає ніяких коштів», – зазначив Юрій Крась. За його словами, усі витрати на себе візьмуть забудовники майбутнього торгово-розважального центру біля будинку на вулиці Шевченка, 13а. Також планують звести міст, яким із парку одразу можна буде перейти до майбутнього ТРЦ.



















 

Дмитро Кузнецов

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментарі
28 Квітня 2017, 11:29
Все правильно роблять . Головне - завершити задумане.
28 Квітня 2017, 13:18
А забудовник по Набережній не хоче допомогти? Щоб люди з будинків, окрім гучної дороги, мали місце для відпочинку. :)
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром