Пістолети, граната, хімреактиви та інше: що знайшли поліцейські при обшуку нарколабораторії у Луцьку

27 Квітня 2017, 17:14
2300

Луцькі правоохоронці припинили діяльність злочинного угрупування, яке займалось виготовленням та збутом наркотичних речовин.

Учора, 26 квітня, співробітники управління протидії наркозлочинності припинили діяльність групи осіб, які займалися збутом наркотиків, інформує сайт ГУНП у Волинській області.

У результаті проведення оперативних заходів поліцейські затримали 26-річного лучанина, якому через службу доставки прислали із однієї з південних областей України амфетамін.

«Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання правопорушника правоохоронці вилучили три пістолети іноземного виробництва, гранату «Ф-1» та сигнальну ракету. Окрім того, поліцейські виявили в помешканні зловмисника нарколабораторію з виготовлення амфетаміну, зокрема, відповідне обладнання та посуд, хімічні речовини, прекурсори та інші предмети і речовини у значній кількості. У волинянина вилучили майже 300 г. макової соломи та 400 г. марихуани, амфетамін і таблетки «Метадол», – повідомив Володимир Костанюк, начальник управління протидії наркозлочинності ГУНП у Волинській області.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України відповідно.

Нагадаємо, що в понеділок, 24 квітня, в Луцьку співробітники управління протидії наркозлочинності ГУНП в області затримали 32-річного волинянина під час збуту наркотиків.





 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром