Патрульні заманили на свою територію молоденьких дівчат

27 Квітня 2017, 16:46
3213

Студентки СНУ імені Лесі Українки були запрошені поліцейськими для розмови у неформальній обстановці.

Сьогодні в УПП у м. Луцьку відбулась зустріч зі студентами Інституту філології та журналістики Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, інформує прес-служба патрульної поліції Луцька на своїй сторінці у Facebook.

Майбутнім журналістам, які завітали в установу у вільний від занять час, показали територію управління та розповіли про специфіку роботи кожного структурного підрозділу.

У неформальній обстановці студенти та патрульні поліцейські розмовляли про найбільш поширені правопорушення, які скоюють громадяни, про відповідальність молоді тощо. Цікавили майбутніх журналістів і «гострі» питання: про покарання поліцейських в разі якихось порушень з їхнього боку та про негативні моменти у співпраці зі ЗМІ.

У кінці зустрічі, традиційно, студенти фотографувались з патрульними та у службових автомобілях.

Читайте також: Патрульні приїжджають на виклик за шість хвилин

















 

Коментарі
27 Квітня 2017, 20:05
Заманили їх до себе а потім їх всіх тойво...?
28 Квітня 2017, 09:23
крім селфі більше нічого ми неможемо
28 Квітня 2017, 16:36
Вам за що гроші платять?Ви б краще правила дорожнього руху повчили та законодавство.З соплячками розважаються а грамотно і ввічливо розрулити конфлікти не вміють.Бігають на чотирьох перед ,,активістами''замість того щоб діяти згідно закону.ГАНЬБА!
29 Квітня 2017, 15:52
Пане Олександре, поки Ви Євробачення рятуєте, Ваша дітвора розважається. В чому смисл заходу, а якщо і був, то подайте громаді зрозуміло, а не фотки в різних позах. Ганьба. Де Ваша прес-служба, вона хоч знає, що відбувалося. Самі себе заганяєте в кут.
29 Квітня 2017, 17:55
А назва статті взагалі ідіотська-гоніть свого прес-секретаря в три шиі зввідти.Хоча вас там всіх понабирали для мебелі.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром