Шевченка: мешканці двох будинків досі мерзнуть

06 Листопада 2015, 12:23
3495

Через відмову переходу на автономне опалення власники квартир можуть лишитися без тепла.

Сьогодні, 6 листопада, на засіданні енергетичного штабу заступник міського голови Лариса Соколовська повідомила, що ПАТ «Електротермометрія» ще в липні відмовилося від постачання опалення будинку на вулиці Шевченка, 37. Тож їм запропонували перейти на автономне опалення.
На сьогоднішній день тепло готові запустити у 35 квартир. Решта – 32 квартири – не погодилися на перехід на індивідуальне опалення.

«Ми розробили проект автономного опалення, але трохи завадили і політика, і вибори. Та сторона, яка не бажає власного опалення, не дає рити траншею, тож ми її копаємо вручну. Стоїмо з міліцією, з муніципалами. Проте, думаю, результату досягнемо», – зауважила Лариса Соколовська.

Ще один проблемний будинок щодо опалення знаходиться на вулиці Шевченка, 88. Цей об’єкт підпорядковується директору «Електротермометрії» Юрію Малихіну.

«Коли Малихін відключив будинок 37, пообіцяв, що 88 будинок підключить до контори, де зроблено окреме опалення. Проте поки що тепла немає. Люди делегаціями ходять до «Електротермометрії», та «зловити» директора не можуть», – зазначила заступник міського голови.

Щоб якомога швидше вирішити питання, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик зобов’язав робочу групу провести обстеження на проблемному об’єкті і поговорити з директором підприємства.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром