У Луцьку стартував Чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих

29 Серпня 2020, 17:54
Легка Атлетика 3787
Легка Атлетика

У Луцьку на стадіоні «Авангард», розпочався Чемпіонат України з легкої атлетики – 2020 серед дорослих. Він триватиме два дні і закінчиться завтра.

Про це пише Суспільне.

«Змагання відбуваються без глядачів. За словами Ігоря Гоцула цьогоріч у змаганнях бере участь близько шестисот спортсменів легкоатлетів, 40 комплектів нагород буде розіграно. Це найважливіші змагання для українських легкоатлетів, які відбудуться цього року, через карантинні обмеження. Старт у Луцьку фактично єдина можливість для багатьох - показати свій рівень підготовки», - каже президент ФЛАУ.

Два тижні тому 18-річна киянка Ірина Панаріна теж на Луцькому «Авангарді» тріумфувала в дистанції на сто метрів під час юніорського чемпіонату України. Нині вона вже бере участь у чемпіонаті серед дорослих.

Каже, у зв'язку з тим, що літні Олімпійські ігри в Токіо перенесли на 2021 рік, вона не проти використати будь-яку можливість позмагатися за участь у них.

«Можливо мій потенціал дасть мені шанс туди якось пробитися. Це будемо вирішувати з моїм тренером, і як воно буде побачимо у наступному році. Нині ж моя мета посісти призове місце на дорослому чемпіонаті країни у Луцьку«, - каже спортсменка.






 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39