У Прилуцькому відкрили нову амбулаторію

28 Серпня 2020, 17:21
3578

У Прилуцькому старостинському окрузі успішно запрацювала амбулаторія.

Про це повідомив перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Григорій Недопад на своїй сторінці у мережі.

28 серпня нову амбулаторію відвідали Ігор Поліщук та Григорій Недопад. Вони оглянули якість проведених робіт та розповіли, що це дійсно просторе, сучасне і добре обладнане приміщення, де є все необхідне для якісного та ефективного обслуговування пацієнтів.

При запуску приміщення ввели певні нововведення, зокрема перевели амбулаторію на електроопалення, запровадили інші технологічні зміни та запустили в роботу. Вже понад тиждень люди користуються послугами амбулаторії, всі задоволені.

«Тепер всі мешканці Прилуцького старостинського округу мають наближені медичні послуги, за якими не потрібно їхати далеко, які надаватимуться якісно і в комфортних умовах. В амбулаторії працює головний лікар Ольга Згоранець та дві медсестри – Юлія Бегаль і Віталія Струк – наразі медичний персонал справляється із навантаженнями, тому щиро бажаю колективу подальших успіхів у роботі та в зарплатах», – поділився на своїй сторінці Григорій Недопад.

Читайте також: У Луцькому районі зафіксували новий спалах коронавірусу



Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024