В луцьку IT STEP SCHOOL з поглибленим вивченням іноземних мов та ІТ-технологій набирають учнів

28 Серпня 2020, 11:33
6545

У приватну загальноосвітню школу IT STEP SCHOOL триває набір учнів. Тут діти можуть отримати середню освіту і поглиблено вивчити іноземні мови та ІТ-технології, що на сьогодні є дуже важливим.

Про це Район.Луцьк розповіла керівниця проєкту Інна Кондратюк.

Школа працює за ліцензією Міністерства освіти та науки України.

Інна Кондратюк зауважила, що учні, які навчатимуться у цій школі, ходитимуть до неї із задоволенням і отримають практичні знання та досвід, необхідні для самореалізації у сучасному світі,  сформують вміння  ставити цілі і досягати їх. Без проблем зможуть підготуватися до ЗНО без репетиторів та стресів. Навчаться управляти різноманітними ІТ-технологіями, оскільки IT STEP SCHOOL є продуктом відомої у Луцьку й за кордоном Комп'ютерної Академії ШАГ.

Інна Кондратюк
Інна Кондратюк

ШАГ у Луцьку є однією з 89 філіалів Міжнародного IT освітнього закладу, представленого у 20 країнах світу, лідера на ринку IT-освіти України та інших держав: Казахстан, Білорусь, Азербайджан, Швейцарія тощо. Багато випускників ШАГу створили свої ІТ-компанії або ж працюють у відомих компаніях світу. А це рівень.

Діти, які навчатимуться в IT STEP SCHOOL, мислитимуть креативно й нестандартно, використовуватимуть ресурси свого мозку на максимум.

Читайте також: Що таке приватні школи і для чого вони дітям

У школі, пояснює Інна Кондратюк, не допускають булінг і виховують толерантність. Роблять усе, щоб діти ходили у школу із задоволенням.

«Ми відрізняємося у школі сучасними методами та підходами до освіти. Оскільки Академія ШАГ на ринку IT-освітніх послуг уже 20 років, то кому ж, як не нам, розуміти, як використовувати сьогодні ІТ як ефективний інструмент у навчальному процесі. Розуміємо, що сучасний світ без ІТ – нікуди, батьки сьогодні конкурують з IT за увагу своїх дітей. Ми хочемо зробити так, щоб ІТ було корисним і служило на розвиток дітей, на їхні перспективи, досягнення, так, щоб ІТ допомогло дітям засвоїти ту базу знань, яку сьогодні пропонує загальноосвітня школа», – наголосила Інна Кондратюк.

Цікаво й те, що у школу не потрібно буде носити важких портфелів із книжками. Дітям їх замінять планшети. Окрім того, є VR-окуляри для навчання, і ніякого домашнього завдання, яке треба виконувати поза навчальним процесом. Вдома батьки зможуть разом із дітьми провести вільний час, а не витрачати його на уроки.

Кураторка проєкту Інна Кондратюк зауважила, що у школі багато часу приділятимуть й особистісному розвитку дітей. Вони не з інтернету дізнаються, що таке soft skills та чому вони важливі, а під час вивчення предметів та роботи над проєктами.

Психологія комунікації, ораторські навички, впевненість, емоційний інтелект, критичне мислення. Це ті навички, які, крім інтелекту, формують особистий стрижень дитини. І цього не вчать у жодній школі.

Читайте також: З ШАГом в школу: хто і навіщо відкрив новий приватний навчальний заклад

Ціль IT STEP SCHOOL – дати дитині базу практичних знань та інструментів, щоб вона потім у житті стала реалізованою і щасливою: певний рівень кар‘єрного розвитку, можливості жити в глобальному світі, спілкуватися з усім світом. Тобто, все те, що робить людину успішною.

У кожному класі, окрім викладача предмета, буде куратор, який перебуватиме поруч із дітьми, дивитиметься, чим вони займаються, допомагатиме їм за потреби. Працюватиме у школі й штатний психолог.

Записатися на індивідуальну консультацію, аби дізнатися більше інформації, можна на сайті: https://cutt.ly/EfdeCCo.

Поспішайте віддати вашу дитину вчитися у престижну приватну школу з поглибленим вивченням іноземних мов та ІТ-технологій. Навчання стартує з 1 вересня.



 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром