Закамарки: як виглядає відстійник, що засмердів цілий Луцьк

26 Квітня 2017, 18:04
8369

Про це місце всі говорять, проклинають, але мало хто бачив на власні очі.

Прогулянка у «зоні хімічної зброї», якою зараз можна назвати район виїзду з Луцька до Гіркої Полонки, а також пошук цілих 120 тон львівського сміття, який учора проанонсували на депутатській комісії, дали можливість ближче познайомитися з відстійниками Гнідавського цукрового заводу.

Читайте також: 

Сморід у місті – від виробництва біоетанолу

Театральний майдан: лучани скаржаться на нестерпний сморід

На такій композиції своєрідних ставочків та суміші землі зі сміттям можна побачити чимало краєвидів. Та й «парфуми» з території цукрового заводу тут поглинаються запахом сирої землі та, подекуди, нещодавно викинутого мотлоху.

А поряд зі струмочками з руденьким відтінком десь одиноко працюють на своїх городах люди. Що там вродить з такими басейнами по сусідству, залишається лише здогадуватися…










 Загалом, мораль хрестового походу територіями ароматів ванілі проста – як мінімум на одному боці усієї очисної системи заводу сотень тонн сміття немає. Тож, уже прийнявши завелику дозу «високих технологій» у свій організм, продовжимо шукати уже під самими очисними спорудами. Але… то вже буде інша історія, а, можливо, й інші «закамарки».

Читайте такожЗакамарки: за лаштунками монастиря шариток

Дмитро КУЗНЕЦОВ

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром