Баян у незрячого музиканта поцупила пенсіонерка з Луцька, – поліція

26 Квітня 2017, 15:54
4106

Співробітники Луцького відділу поліції менше ніж за добу встановили особу злодійки, яка викрала в незрячого музиканта баян. 

25 квітня, ввечері, до луцьких поліцейських із заявою про крадіжку звернувся 27-річний житель обласного центру, інвалід по зору, інформує сайт ГУНП у Волинській області.

Чоловік повідомив, що поблизу торгівельного центру в Луцьку в нього викрали баян «Ера» із сумкою.

Сума завданих матеріальних збитків становить 1 тис. 300 грн.

Менше ніж за добу співробітники Луцького відділу поліції встановили, що крадіжку скоїла 66-річна мешканка обласного центру. Викрадений баян поліцейські вилучили та повернуть власнику.

За фактом крадіжки слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, сьогодні, 26 квітня, в.о. директора ТРЦ «ПортCity» від імені адміністрації торгово-розважального центру вручив вуличному музикантові Сергію новий баян, який той сам собі вибрав у магазині музичних інструментів.

 

Коментарі
26 Квітня 2017, 21:55
Хороша інформація. А бабку прив"язати до стільця і заставити грати... надовго...
27 Квітня 2017, 14:26
Саме цікаво що пенсіонери є активними на рахунок прибрати, якшо воно бед догляду. Мені до того співали, що старші люди такі чесні і будуть шукати, якби віддати власнику. Не вірте. Пракарманять. Я два рази забував окуляри для читання. І 2 рази згадував де. Коли прибігав на те місце, то продавці казали, що бачили, як бабуся, а другий раз дід їх забирали собі. Я не міг второпати, кому вони потрібн,і адже і оптика і ширина підібрані і виготовлені під мене. Але одна людина мене просвітила. Каже. Не переживай. Вони знімуть оптику в майстерні і вставлять свою. Головне для них оправа. Ось так. Крадуть все
27 Квітня 2017, 17:23
Нікого не виправдовую, але не від доброго життя це все. А пенсіонери - найвразливіші. У ситій заможній державі на той баян і на Ваші окуляри ніхто б і не глянув.
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром