У Княгининку невідомі розстріляли ємність з аміаком

26 Серпня 2020, 15:00
Підприємство 4887
Підприємство

У Княгининку невідомі особи пошкодили трубу підприємства, яке займається заморозкою фруктів і ягід. Внаслідок пошкодження трапився витік аміаку.

Попередньо відомо, що ушкодження виникло внаслідок пострілу. Про це «Силі правди» стало відомо з власних джерел.

Події відбулися вночі з 23 на 24 серпня. Невстановлені особи поцілили кулею в трубу, приєднану до ємності з 9 тоннами аміаку. Система повідомила про збій. Співробітнику підприємства вдалося зупинити витік небезпечної речовини і запобігти екологічному лиху. Наступного дня на місце події викликали поліцію.

За словами директорки ТОВ «Дарлісад» Катерини Мартинюк, камери відеоспостереження зафіксували, що аварію спричинили саме зовнішні фактори.

«Від одного із підприємств у Луцькому районі надійшло повідомлення що пошкоджено трубу, яка під’єднана до металевої ємкості з аміаком. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Внаслідок витоку парів аміаку ніхто із людей не постраждав. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 194 (Умисне пошкодження майна) Кримінального кодексу України. До проведення перевірки буде залучено екоінспекцію та держпродспоживслужбу, аби з‘ясувати чи була спричинена шкода навколишньому середовищу. Триває досудове слідство», – повідомила спеціалістка сектору комунікацій ГУНП у Волинській області Анна Павловська.

Підприємство
Підприємство

Слід від пострілу
Слід від пострілу

 

Коментарі
27 Серпня 2020, 03:12
-_-
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром