Муніципали просять купити їм планшетів майже на двісті тисяч гривень

26 Квітня 2017, 08:59
1966

Муніципали заявили про недостатню забезпеченість офісною технікою – планшетами і принтером великого формату – і камерами для фіксації процесу демонтажу незаконних будівель у місті.

На засіданні бюджетної комісії 25 квітня очільниця департаменту муніципальної поліції Луцької міськради зявила про недостатню технічну запбезпеченість співробітників: на 28 інспекторів – лише 2 комп’ютери та 2 камери, інформує ВолиньPost.

Юлія Сиротинська розповіла, що інспектори використовують техніку, аби вносити туди результати перевірок, додавати інформацію в базу. Раніше у використанні було ще 3 ноутбуки, проте кілька днів тому із міськради надійшов лист із проханням повернути техніку. Тому потреба стане ще гострішою. 

За словами очільниці департаменту, немає й необхідного принтера, який може робити копії із формату А3. У департаменті, мовляв, є потреба в такому принтері, адже тут видають ордери на земельні роботи. Зрештою, поки що працівники змушені склеювати і буквально «ліпити докупи» ці ордери. Просили й виділити 184 тисяч гривень на планшети з відповідними системами та інтернетом для них. 

Натомість депутати зауважили, що є 10 планшетів, якими не користуються обранці громади. Тому наразі треба вивчити, чи підійдуть вони під характеристики, необхідні муніципалам, аби таким чином зекономити кошти. 

Ще 36 тисяч гривень департамент просить виділити для купівлі камер, якими могли б фіксувати процес демонтажу, адже фото з мобільних телефонів інспекторів не завжди можуть застосувати як доказ у суді.

Читайте також: Муніципалів хочуть одягнути на 100 тисяч гривень

Коментарі
26 Квітня 2017, 13:16
Подуріли муніципали. Слідкувати за сміттям І провокувати продавців алкаголю, для цього планшетів не треба. І взагалі, чи співрозмірні затрати на їх утримання від користі від них?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39