Голосувати за голову Заборольської ОТГ будуть у генделику

26 Квітня 2017, 07:39
1945

Заборольська сільська об’єднана територіальна громада готується до проведення перших виборів, де мешканці сіл оберуть депутатів та голову ОТГ: дільницю у селі Антонівка Луцького району облаштували у приміщенні сільмагу.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Ілля Токаренко – один з кандидатів на посаду голови Заборольської ОТГ.

«Схоже хтось з кандидатів дуже хоче зриву виборів в даному селі. Примітка – дане приміщення погодила Заборольська рада. Робіть висновки. Кабінки для голосування плавно перейшли в віп-кабінки для місцевого алкогольного бомонду», – написав він.

Читайте також: Три кандидати змагатимуться за крісло голови Заборольської ОТГ

 

Коментарі
26 Квітня 2017, 12:00
Якщо КЛОУНУ Токаренко не подобається місце для голосування - нехай запропонує інше місце!!!
26 Квітня 2017, 13:25
Як стривожився кандидат на с.г токаренко, побачивши дільницю в магазині! Як переймається, що виборці перед голосуванням ,,бахнуть,,! Хто хоче бахнути, тому не важливо чи тут вибори чи як... А в тому магазині неодноразово розмащалась виборча комісія і успішно про водились вибори і президентів , депутатів різних рівнів. Наголошую, успішно проводились! А те, що в селі нема кращого місця- то реаліі согодення!!! Над цим потрібно працювати.., а не розводити клоунаду!!, І ще. Обізнана людина знає, що комісія має працювати не один день і не два, тому медпункт зовсім не підходить!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром