У Луцьку ринки та ярмарки перевіряли на дотримання правил карантину

25 Серпня 2020, 17:23
3314

Протягом тижня спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області здійснили 20 перевірок різних форм власності у Луцьку. Три рази на тиждень перевірили ринки на дотримання карантинних вимог.

Про це стало відомо під час чергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, йдеться на сайті Луцькради.

Спеціалісти муніципальної варти протягом тижня інспектували сільськогосподарські ярмарки. Грубих порушень немає, серед основних – недотримання дистанції та маскового режиму. Транспорт працює в штатному режимі.

Йшлося під час комісії й про те, що майже всі школи вже готові до навчального року, в деяких закінчується ремонт харчоблоків.

Працівники житлово-комунальної сфери активно продовжують роботу щодо знезараження під’їздів. За звітний період здійснили дезінфекцію 174 під'їздів.

Як розповіла начальниця управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай, здійснюють моніторинг щодо виконання карантинних вимог різними суб’єктами господарювання.

Усі міські служби працюють в штатному режимі та слідкують, щоб лучани не порушували карантинних умов і протиепідемічних заходів.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024