Через Стир прокладуть міст спеціально до «Бандерштату»

25 Квітня 2017, 16:02
фото ілюстративне 2777
фото ілюстративне

Аби лучани та гості міста могли безперешкодно діставатися на фестиваль, на річці Стир, що в Центральному парку імені Лесі Українки, облаштують понтонний міст.

Про це виконавчий директор фестивалю Марина Хромих повідомила на прес-конференції у вівторок, 25 квітня.

Зокрема вона розповіла, що «Бандерштат» був та залишиться волинським фестивалем. Та зауважила, що він швидше розширив територію розташування, а не змінив її. Цього року фест відбуватиметься на іншому березі річки Стир, навпроти Центрального парку імені Лесі Українки.

Аби лучанам та гостям міста не було проблематично добиратися до території фесту через Стир облаштують понтонний міст. За словами народного депутата Ігоря Гузя, кожен зможе безперешкодно перетнути міст, аби комфортно та швидко дістатися до місця проведення фесту.

«Лучани повинні знати, що фестиваль ніби не в місті, але він у місті. Бо, якщо ви заходите у парк, то там буде понтонний міст, де просто люди перейдуть через нього і потраплять на «Бандерштат».  Фактично, ми просто розширюємо територію проведення фестивалю. Ви просто зайдете у парк, дійдете до Стиру і спокійно перейдете Стир. Це навіть буде така своєрідна атракція для учасників «Бандерштату», – розповів Ігор Гузь.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром