Хто із партій дотримався гендерної квоти

05 Листопада 2015, 15:49
2532

Політична партія «Батьківщина» дотрималася гендерної квоти й звяла до лав активісток, перевірених політичним боєм.

Сьогодні, 5 листопада, під час прес-конференції Голова Волинської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Григорій Пустовіт розповів,що партія одна з небагатьох в області дотрималася гендерних норм.

«Фактично в кожній нашій команді було не менш як 30% жінок. Тобто жінки для нашої партії на сьогоднішній день – це не просто елемент гендерної квоти, це нова, зовсім інша якість політики. Певна особливість нашої партії в тому, що наш лідер – жінка, і в нас завжди було багато жінок», – зазначив Григорій Пустовіт.

За словами голови партійної організації, закон про гендерну квоту певним чином підштовхнув жіноче населення таки взяти участь у виборах.

«Ми сьогодні якоюсь мірою і вдячні закону про гендерну квоту, тому що багато жінок не хоче іти в політику. Вони чомусь вважають, що це не жіноча справа. Але багато тих хто вагався, все-таки пішли на вибори. І результат волевиявлення показав, що це було правильне рішення», – впевнений Пустовіт.

Тож партія отримала перевірених політичним боєм активісток, які готові і надалі працювати так само ефективно, як вони працювали під час виборів.

Коментарі
05 Листопада 2015, 18:24
Пустовіт знае що дні його підходять до кінця і що більше ніколои в обласну раду непопаде тому і розповідае людям байки!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024