Героїв УПА: відсутність каналізації заважає облаштувати тротуар

05 Листопада 2015, 13:48
4139

Дорога, що сполучає Луцьк з об'їзною трасою міжнародного значення, знаходиться у занедбаному стані, а місцева влада не має коштів на ремонт.

На вулиці Героїв УПА доволі інтенсивний рух транспорту, особливо вантажного, велосипедистів та пішоходів, проте тротуари залишаються необлаштованими.

Зважаючи на значну кількість скарг жителів району, а також високу ймовірність виникнення ДТП на трасі, журналісти Район.Луцьк подали звернення до міської ради. Попросили прокоментувати стан проїжджої частини та тротуарів, а також надати інформацію про фінансування щодо цієї статті витрат. Також цікавило забезпечення безпеки водіїв транспортних засобів і пішоходів на вулиці.

Виконавчий комітет Луцької міської ради повідомив, що дiлянка вiд перехрестя з вулиці Селищної до виїзду з міста – проблемна. Для облаштування тротуарів там треба провести будівництво мережі зливової каналізації, але це потребує значних коштів. Проте такі роботи неможливі у зв'язку з відсутністю фінансування. Додали, що з метою покращення умов пересування на вулиці Героїв УПА з поточного року було обмежено швидкість руху транспорту.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром