У DREAM TOWN – старт будівництва нової секції

25 Серпня 2020, 09:07
4752

DREAM TOWN починає будівництво наступного четвертого будинку з унікальними пропозиціями.

Про це інформують в адміністрації житлового комплексу.

Назвемо щонайменше 5 причин, чому варто купувати квартиру у DREAM TOWN саме зараз.

1

1. DREAM TOWN надійна інвестиція, вартість якої тільки зростатиме у майбутньому. Уже збудовано два будинки. Попит теж постійно росте, тому першими обрати собі дім вигідно як за ціною, так і по можливості обрати собі найкращі метражі та поверх.

З плануваннями можна ознайомитись у консультаційному центрі, що на вулиці Привокзальній, 12.

2. Місце розташування – один з головних факторів при виборі майбутнього житла. DREAM TOWN знаходиться в центрі міста Луцьк. А також у межах пішої прогулянки: розважальні центри, вокзали, базари, магазини, супермаркети, лікарня, школа, дитячі садочки.

[img]3_foto3.jpg[/img

Читайте також: Як купити житло вигідно: найцікавіші пропозиції «DREAM TOWN»

3. Прагнемо робити усе найкраще та найсучасніше, чого потребують наші мешканці: якісні панорамні вікна, шестикамерний профіль, двокамерний склопакет, теплий та красивий фасад, двоконтурний котел Protherm, металопластикові труби та радіатори; двері металеві з двома замками та двосторонньою ламінацією, товщиною 96 міліметрів; лічильники холодної води, електричної енергії та газу; штукатурка цегляних несучих стін; стяжка у квартирі; електрика, водопостачання та каналізація заведена до квартири. У під’їздах встановлюються швидкісні ліфти MIZUI, компанії Mitsubishi.

4. На території DREAM TOWN буде абсолютно все необхідне для комфортного життя: простір для відпочинку жителів, дитячі майданчики з гірками, сітками для лазіння, гойдалками, місця для пікніка, зелені зони та власний дитячий садочок. Він припаде до душі тим, хто хоче навчати і розвивати дитину за сучасними методиками. Дитину можна записати в будь-яку вподобану студію розвитку, спортивні секції або гуртки.

[img]5_foto5.jpg[/img

5. Новітній підземний паркінг, в якому передбачено місце для кожного власника квартири. І кожен вже впевнений в тому, що його місце не буде ніким зайняте без його відома. А також автомобіль завжди захищений від снігу, дощу і палючого сонця. Переваги придбання місця в паркінгу незаперечні. Авто у безпеці: охорона та відеонагляд; система автоматичного пожежогасіння, димовидалення, вентиляції, антиковзаюче покриття; постійний температурний режим +5 0С.

Хочете дізнатись про інші переваги DREAM TOWN? Обрати найкращі квартири, скористатися акційною ціною та розтермінуванням виплат до 24 місяців!

Телефонуйте: 099 327 27 27

https://dream-town.com.ua/
https://euroholding.net.ua/

Читайте також: У «Dream Town» – ліфти нового покоління

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром