Саакашвілі запросять на луцький «Бандерштат»

25 Квітня 2017, 11:24
1672 Джерело: Peoples.ru

На гутіркову сцену фестивалю українського духу «Бандерштат» запрошують грузинського та українського політичного діяча Міхеіла Саакашвілі.

Про це на прес-конференції повідомили організатори фестивалю у вівторок, 25 квітня.

Зокрема народний депутат України Ігор Гузь зазначив, що традиційно, окрім музики та літератури на «Бандерштаті» говоритимуть і про політичне життя країни, оскільки після Майдану гостро постає питання – «А що ж далі?».

 Відповідь на це питання шукатимуть українські політики, яких запросять на гутіркову сцену фестивалю. Ігор Гузь запевняє, що серед запрошених буде багато цікавих людей. Та не приховує, що наразі організатори фестивалю ведуть переговори з політиками, які знаходяться в опозиції до діючої влади.

Серед них лідер партії «Рух нових сил» Міхеіл Саакашвілі, львівський міський голова, голова політичної партії «Об'єднання «Самопоміч» Андрій Садовий, командир полку «Азов» Андрій Білецький, голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко та голова Волинської обласної ради, член політради «Укроп» Ігор Палиця.

«Я думаю, що лучанам буде цікаво почути їхню точку зору у контексті «Що далі?» Вони повинні дати відповідь на ті питання, які цікавлять молодь», – зауважив Ігор Гузь.

 

Софія СІЧКУН

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром