Лучани можуть вносити газові показники он-лайн

05 Листопада 2015, 12:43
3538

На сайті ПАТ «Волиньгаз» для клієнтів працює особистий кабінет споживача, де споживачі природного газу мають можливість керувати своїм особовим рахунком.

З 2 листопада на сайті ПАТ «Волиньгаз» з’явився сервіс особистий кабінет. Це не лише дає можливість вносити показання лічильника та здійснювати оплату за спожитий газ, а й  дозволяє кожному клієнту компанії самостійно вести облік використаного  палива  та мати точні дані про стан свого рахунку.

ЗРУЧНІСТЬ.

Кожен клієнт «Волиньгазу», зареєструвавшись в особистому кабінеті, отримує можливість оплачувати за газ не виходячи із дому. Щомісячні візити у каси і трата часу у довгих чергах стали зайвими.  Без зайвих зусиль клієнти можуть:

– перевірити стан свого особового рахунку;

– внести показання лічильника;

– прослідкувати усю хронологію попередніх показів та оплат у розділі «Книга Споживача»;

– дізнатися про свій тариф.

БЕЗПЕКА

Обрані платіжні системи дозволяють здійснити оплату за газопостачання за міжнародними стандартами безпеки та гарантують високий рівень захисту персональних даних користувачів.

ВІДКРИТІСТЬ

Не таємниця, що чимало непорозумінь із компанією у споживачів виникає через нарахування оплат. Дехто із споживачів вважає, що ці суми нібито спеціально «накручувались».

«Щоб позбутись цих необґрунтованих підозр, у «Волиньгазі» зробили процедуру оплати за газопостачання абсолютно відкритою», – сказав голова правління «Волиньгазу» Мирослав Коротя.

Особистий кабінет дозволить споживачам слідкувати за своїм рахунком та самостійно облікувати використання блакитного палива.

ДОСТУПНІСТЬ

Якщо у абонентів виникатимуть питання щодо розрахунків, тарифів, субсидій чи інших питань - можна скористатись прямим зв’язком  зі спеціалістами газового господарства. На цьому напрямку у «Волиньгазі» працюють кваліфіковані фахівці, які відповідають на усі запитання та скарги відвідувачів.

ЯК ЗАРЕЄСТРУВАТИСя

Для того щоб зареєструватися в особистому кабінеті необхідно знати № свого особового рахунку та останню суму, яку клієнт заплатив за газопостачання. Процедура реєстрації займає лічені хвилини.

Детальнішу інформацію та інструкції щодо реєстрації в особовому кабінеті можна дізнатися на сайті 104.ua або зателефонувавши в контакт-центр «Волиньгазу» за номером: 0332-280-104.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром