Поліцейський із Луцька поїде на «Ігри нескорених» у Канаду

24 Квітня 2017, 23:31
2323

22-23 квітня у Києві відбувся заключний етап національних змагань «Ігри нескорених», за підсумками якого визначили склад збірної України, що представлятиме нашу державу у вересні на змаганнях «Invictus Games-2017» у Торонто (Канада).

Інспектор Патрульної поліції Луцька Сергій Торчинський гідно представив нашу область в трьох видах програми та здобув срібну нагороду у змаганнях зі штовхання ядра з результатом 11 метрів 11 сантиметрів, - повідомляють у патрульній поліції Луцька.

Делегував патрульного на змагання Волинський регіональний центр фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт», оскільки Сергій є учасником АТО, який свого часу воював на Сході та отримав важкі поранення.

Відбір спортсменів на «Ігри Invictus-2017» («Ігри нескорених») розпочався в Україні ще 1 листопада 2016 року: відтоді спортсмен наполегливо тренувався і готувався до відповідальних змагань.

Керівництво Управління патрульної поліції у м. Луцьку поставилось з розумінням до участі свого працівника у тренуваннях і всіляко сприяло у підготовці спортсмена до змагань.

«У програмі брали участь дуже сильні духом учасники. Добре, що керівництво посприяло, аби мав кілька місяців на підготовку, тому загалом був впевнений у своїх силах. Тепер готуватимемось до змагань на світовому рівні в Канаді», - поділився Сергій Торчинський.

Довідка:

«Ігри нескорених» – міжнародні спортивні змагання серед військовослужбовців та ветеранів, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або внаслідок виконання службового обов’язку.

У 2017 році відбудуться вже треті міжнародні змагання «Ігри Нескорених», однак свою збірну Україна представлятиме вперше.

У змаганнях у Торонто 23-30 вересня візьмуть участь збірні команди військових Афганістану, Австралії, Канади, Данії, Естонії, Франції, Грузії, Німеччини, Італії, Нідерландів, Нової Зеландії, Великої Британії, США, Йорданії, Іраку, Румунії та України.

Коментарі
25 Квітня 2017, 10:37
щасливої дороги!<br/>І не здумай у це болото заросле укропом повертатися!!!!!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром