У Заборольській ОТГ запрацювала поліцейська станція

21 Серпня 2020, 16:41
У Заборольській ОТГ запрацювала поліцейська станція 4858
У Заборольській ОТГ запрацювала поліцейська станція

З 21 серпня у Заборольській ОТГ буде функціонувати поліцейська станція.

Вона обслуговуватиме 14 населених пунктів, в яких проживає близько 9 тисяч населення. Про це інформує пресслужба ГУНП.

На відкритті були присутні представники управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Волинській області, керівництво Луцького районного відділення поліції  та голова Заборольської об’єднаної територіальної громади.

Поліцейський офіцер Заборольської громади Анатолій Парфелюк працює на посаді з березня цього року.  Нещодавно, аби швидше реагувати на виклики та якісніше допомагати жителям громади, йому вручили службовий автомобіль. А зараз й облаштували місце для роботи, де є все потрібне: меблі, техніка та й місце для відпочинку, адже робота поліцейського складна й інколи потрібно працювати і пізно ввечері, й вночі. Поліцейський розповідає, що працювати подобається, а громада зацікавлена в безпеці й всіляко допомагає. 

«Завдяки автомобілю можу швидше прибувати на виклики, особливо тоді, коли населені пункти за 20 – 30 кілометрів. А приміщення, маю надію, слугуватиме майданчиком для вирішення проблемних питань мешканців моєї громади», – зазначає Анатолій Парфелюк.

1

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром