«Волинь» заявить команду у Другу лігу, у Першій гратиме 16 клубів

21 Серпня 2020, 16:26
Революція в ПФЛ 3768 Джерело: Фото: Депо
Революція в ПФЛ

Луцька «Волинь» заявила команду на Другу лігу. Крім основної команди луцький клуб виставить молодь для обкатки в дорослому футболі.

За «Волинь-2» гратимуть юніори. Матчі в групі А відбуватимуться на заході країни.

У чемпіонаті України другої ліги сезону 2020/2021 за поточним станом визначилися 27 учасників. Команди будуть розбиті на дві групи за територіальним принципом. 14 клубів зіграють в Групі А, 13 - в Групі Б.

Склад учасників Другої ліги поповнили: «Дніпро» (Черкаси), «Яруд» (Мауріполь), ФК «Чернігів», «Перемога» (Дніпро), «Епіцентр» (Дунаївці), «Рубікон» (Київ), «Карпати» (Галич ), «Метал» (Харків) і «Карпати» (Львів). ФК «Калуш» отримав атестат на виступ в третьому за значущістю дивізіоні.

Також в новому сезоні Другої ліги зіграють: «Буковина» (Чернівці), «Кривбас» (Кривий Ріг), «Реал Фарма» (Одеса), «Нива» (Вінниця), «Енергія» (Нова Каховка), «Черкащина» (Черкаси), «Металург» (Запоріжжя), «Діназ» (Вишгород) , ФК «Нікополь», «Таврія-Сімферополь» (Херсон), «Поділля» (Хмельницький), «Миколаїв-2», ФК «Ужгород», «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка), «Оболонь-2» (Буча), «Волинь-2» (Луцьк), «Балкани» (Зоря).

В чемпіонаті Першої ліги сезону 2020/2021 виступлять 16 клубів. Таке рішення ухвалили на конференції Професіональної футбольної ліги.

Планувалося провести розширення Першої ліги до 18 учасників, але ПФЛ скасувала такі наміри через відмову від участі в наступному розіграші від «Карпат» і «Балкан». Першу лігу не поповнить жодна з команд Прем'єр-ліги, а з другої залетіло відразу шість команд: тернопільська «Нива», «Полісся», «ВПК-Агро» і «Кристал», також «Альянс» і «Верес» (через стикові матчі).

Склад усієї Першої ліги буде таким: Авангард (Краматорськ), Агробізнес (Волочиськ), Альянс (Долина), Верес (Рівне), Волинь (Луцьк), ВПК-Агро (Магдалинівка), Гірник-Спорт (Горішні Плавні), Кремень (Кременчук), Кристал (Херсон), Металіст 1925 (Харків), МФК Миколаїв, Нива (Тернопіль), Оболонь (Київ), Полісся (Житомир), Прикарпаття (Івано-Франківськ), Чорноморець (Одеса).

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром