З'явився перший кандидат у мери Луцька

21 Серпня 2020, 15:52
Віктор Грисюк 6101
Віктор Грисюк

Луцький громадський діяч і бізнесмен Віктор Грисюк оголосив про свій намір балотуватися на посаду Луцького міського голови на прийдешніх місцевих виборах. Для цього він формує команду принципових професіоналів, які зроблять місто безпечним і комфортним.

Про це Район.Луцьк повідомила пресслужба Команди принципових.

Віктор Грисюк – відомий громадський діяч та бізнесмен. У Луцьку він відкрив бізнес – джаз-клуб «Цитра» – і тут платить податки.

Повідомлення Віктора у соціальній мережі «Фейсбук» про намір перемогти на виборах мера викликало чималий резонанс. На відео із закликом приєднуватися до команди принципових професіоналів, які зроблять Луцьк не «терористично привабливим», а справді європейським містом, відгукнулося багато знаних лучан, фахівців у різних сферах.

«Чому я вирішив балотуватися на посаду міського голови? Я не хочу, щоб Луцьк був периферією з перевагами лише для обраних. Тому і об’єдную принципових лучан, які напишуть і втілять у життя справжню стратегію розвитку міста комфортного і безпечного, а не «терористично привабливого». Місто творять люди і час принципових настав!» – зазначив Віктор Грисюк.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром