У Веселому не відбудеться свято села

20 Серпня 2020, 20:00
Село Веселе 7067
Село Веселе

У Веселому Торчинської ОТГ Луцького району не відбудеться анонсоване на неділю, 23 серпня, свято села. 

Про це на фейсбук-сторінці села повідомив організатор дійства Олег Олешко.

«На цю неділю був запланований захід у нашому селі, на честь дня Незалежності України, та дню села Веселе. Цей захід організовував я, Олешко Олег. Як подарунок селу від себе для дітей та дорослих. Всі витрати, пов'язані з ним, брав на себе (кошти громади не залучалися).

Цей захід не відбудеться. Вбачаючи в цьому політичний підтекст, мотивуючи, що Луцький район в помаранчевій зоні. Насправді, це не так, проведення таких заходів дозволено на стадіоні, як я і хотів. В цей же час в Торчині заходи проводяться, і будуть проводитись», – вважає Олешко.

Водночас селищний голова Юрій Кревський у коментарі для Район.Луцьк зауважив, що на офіційному рівні ніяких заходів не планували, тому він за це відповідальності не несе.

 

Коментарі
22 Серпня 2020, 03:11
А чого не планували? А шо робить молодіжна рада, гуманітарний відділ?<br/>А де інші ідейні работніки? Де служба у справах дітей. За шо зарплату їм платити? Пора вже і оцінити їхню роботу. Коли на сайті ОТГ проявиться оголошення про звіт їхньої роботи? Директори вже прозвітувалися, якщо можна назвати то звітами, а не позорищем. Ото і обробилися. Але риба псується від голови.
22 Серпня 2020, 03:26
А за шо несеш відповідальність? За кращу грошей на спорткомплексі не при дєлаєш, за садочок недоліпляний не при дєлах, за масові заходи не при дєлах. За резервуар в полях для відходів не в курсі. За дороги недоліпляні не при дєлах. За загаджений торчин не придєлах, за точки продажу бовтаного спірту не при дєлах. <br/>Ти ще тут.? Іди вже іди і заступників своїх бухих забери! І всю ту каманду, шо назбирав біля себе. І ту Ольку шо гроші дитячі крала і по судах таскалася, а тут так пригодилася. 'Ідіть всі разом. Позорна кантора , тільки каву пють.
22 Серпня 2020, 03:38
Ну дай ще їм пожити спокійно 2 місяці. А там і з вєщами на виход пошурують. <br/>Вони і так багато наробили почитай як вихваляюця в інтернеті. Всьо пургу гонять, пилом в очі сиплють. Тільки вже ніхто їм невірить. 100 метрів дороги, 20 фанарів, і автопробіг. Ха-ха. А все остальне самі люди хай роблять і підлогу в школі і клуб. Бо не треба грошей платити, можна собі на премії взяти.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром