У Луцьку вперше проведуть чемпіонат зі стрільби з лука: Майя Москвич звернулася по допомогу

20 Серпня 2020, 15:33
3085

30 серпня у Луцьку відбудеться перший чемпіонат Луцька зі стрільби з лука. Про історичну подію повідомила у Фейсбук Майя Москвич, яка опікується клубом «Луцькі соколи».

Москвич повідомила, що клуб вже рік функціонує і розвивається в "режимі самофінансування і співпраці за рахунок членських внесків і хороших людей".  Нині він шукає партнерів для чемпіонату і для подальшої співпраці.

Самі скидаємось, друзі допомагають, друзі друзів, не байдужі і прихильники. Ні я, ні будь-хто з команди не працюють в ДЮСШ, Інваспорті чи будь-якій структурі по спорту. Ми вільні і в принципі як клуб стрільби з лука - почуваємось чудово, однак нормально розвивати спортивний напрям в такому режимі насправді не вийде. І коли мова йде саме про спорт, про проведення чемпіонатів, виховання спортсменів, які би в майбутньому представляли місто чи область, потрібен суперкваліфікований тренер, хороше обладнання, повноцінні умови для тренувань і змагань. Нічого з цих трьох складових в Луцьку досі немає. Обласна влада плювала на все це. З міською радою знайшли спільну мову щодо обладнання місця в майбутньому. Однак є питання, які все ще потрібно вирішити - це тренер і обладнання. А це - кошти. Пальне і кошти, — написала керівник клубу "Луцькі соколи".

Москвич закликала писати їй у Фейсбук охочим допомогти розвивати стрільбу з лука в місті.

Читайте такожМайя і її лучники: як працює перший стрілецький клуб у Луцьку

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром