Лучанам покажуть фільми про пропаганду

05 Листопада 2015, 09:32
2586

У листопаді буде міжнародний фестиваль документального кіно.

Упродовж двох тижнів, із 23 листопада до 11 грудня 2015 року, усьоме проходитиме мандрівний фестиваль «Docudays UA».

Він є традиційним продовженням Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини «Docudays UА», який щороку відбувається у Києві на початку весни.

Головна тема цьогорічного фестивалю «Docudays UA» – пропаганда. Її неможливо уникнути, її не можна знищити. Тому важливо її бачити і відповідно реагувати, вміти аналізувати і протистояти їй.

Луцьк – одне з небагатьох міст, яке отримало чудову нагоду продемонструвати унікальні світлини відомого українського фотографа Олександра Глядєлова, які розповідають про революцію та війну в Україні.

Покази й обговорення з експертами й правозахисниками одних із найкращих фільмів української та світової кінодокументалістики відбуватимуться як на відкритих майданчиках, так і в студентських аудиторіях і закладах культури.

Стежте за інформацією на сайті регіонального координатора фестивалю ВОГО «Волинський прес-клуб» у рубриці Мандрівний фестиваль DocudaysUA, у мережах Facebook і ВКонтакте, а також на офіційному сайті Мандрівного Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини «Docudays UA».

Фестиваль – НЕ політичний і НЕ комерційний. Вхід на всі покази – вільний.

І не шукайте фільми в інтернеті – їх можна переглянути тільки у фестивальні дні.

Довідка.

У рамках Мандрівного фестивалю цього року демонструватимуть 40 документальних фільмів на тему прав людини від «Docudays UА». Їх побачать мешканці більш ніж 200 міст, містечок і селищ 23 регіонів України: у Київській, Дніпропетровській, Запорізькій, Івано-Франківській, Кіровоградській, Львівській, Луганській, Полтавській, Херсонській, Чернігівській, Чернівецькій, Тернопільській, Волинській, Донецькій, Житомирській, Харківській, Вінницькій, Одеській, Сумській, Закарпатській, Миколаївській, Рівненській, Хмельницькій областях, а також жителі Криму.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром