На історичному факультеті СНУ у Луцьку – дизайнерський оновлений хол 

19 Серпня 2020, 13:08
На історичному факультеті СНУ у Луцьку – дизайнерський оновлений хол  4937
На історичному факультеті СНУ у Луцьку – дизайнерський оновлений хол 

На факультеті історії, політології та нацбезпеки СНУ імені Лесі Українки оновили хол.

Участь у розробці проєкту брав луцький дизайнер Дмитро Авраменко. Про те, як народилася ідея та хто допоміг її реалізувати, він написав на своїй сторінці у фейсбуці.

«Залучивши до дизайну простору Єфімову Марію та отримавши чудові поради кольорового рішення стін від Тетяни Прокопович, була готова тримірна візуалізація під робочою назвою «Політ простір». Допрацювавши усі тонкощі проєкту разом з Марією Назарчук вирішили спільно його презентувати. Далі були приємні миті втілення дизайну інтер'єру простору для студентів.

Велика вдячність ректору Анатолію Цьосю за реалізацію проєкту і величезну підтримку від Наталії Благовірної. А також Анатолію Федонюку за втілення усіх примх дизайнерів», – йдеться у дописі.

Враженнями від нового креативного простору у фейсбуці поділилася також завідувачка кафедри політології та державного управління Оксана Ярош.

«Тішусь із оновленого простору у нас на факультеті історії, політології та національної безпеки, де працюю! Оновлений хол як простір для нових ідей і нова обладнана аудиторія» – написала вона.

Читайте такожЩо таке приватні школи і для чого вони дітям




 

 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром