Луцьк, 20 червня: ланоси не розминулись, депутати в антирейтингу, а в рокерів - концерт

20 Червня 2015, 21:32
4147

Чергове ДТП, нелюбі депутати і музики в броварні - Луцьк сьогодні.

 

Вранці сталася ДТП на вулиці Ветеранів – зіткнулись два «Део ланоси», коли один з них з високою швидкістю виїхав на смугу зустрічного руху. Внаслідок цього постраждала луцька пенсіонерка, жінку госпіталізували.

Сьогодні минув  перший тиждень акції  «Антирейтинг депутатів Луцької міської ради» - проголосувало понад 1 000 людей. На Театральному майдані активісти встановили стенд з фотографіями та прізвищами депутатів. Лучанам пропонують пригадати «здобутки» та «напрацювання» обранців і проголосувати за того, хто, на їхню думку, працює найгірше.

Лучанин отримав звання «Заслуженого лікаря України» - працівник відділення Волинської обласної клінічної лікарні Володимир Литвинюк нагороджений указом № 364/2015 Президента України.

«Гармидерівці» показували виставу "Таємниця країни сонячних зайчиків" у Луцькому районному будинку культури. Дітлахи і дорослі, як завжди, з цікавістю і захопленням поринули у півторагодинну казку.

І прямо зараз у броварні «Карабас Барабас» розпочинається концерт молодих рокерів. Одесити  "EPOLETS" переможці мистецьких проектів «Amsterdam  Music», «Summer Sound» і «Я маю власну думку» нині ввечері грають для лучан.

 

Картину дня підготувала Ярослава БЛИСКАВИЦЯ

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром