У Луцьку діти вчилися виготовляти аромасвічки

15 Серпня 2020, 13:09
2916

У Луцьку організували майстер-клас з виготовлення аромасвічок з натуральної вощини для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

Про це повідомляє пресслужба Луцької міської ради.

Майстер-клас для дітей організувало управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а провела консультантка з ароматерапії та аромапсихології Тетяна Хрищук. Діти виготовляли свічки з кольорової вощини додаючи натуральну ефірну олію апельсину та декоруючи їх сухоцвітами.

На захід завітала та долучилась до цікавого заняття разом з дітьми заступниця міського голови Ірина Чебелюк. За її словами, спілкуючись з дітьми під час подібних заходів дорослі мають можливість подарувати їм трішечки тепла та світла власного серця.

Усі діти з задоволенням приймали участь у майстер-класі, розповідаючи про пригоди та плани на майбутнє. У результаті учасники отримали дві вироблені власноруч свічки, прикрашені декором, приємні враження від ароматів натурального воску та ефірних олій, а також можливість поринути у атмосферу творчості.

На завершення заходу маленькі учасники поласували печивом з цитрусовим медом та чаєм. Також всі присутні отримали подарунки від ВОБФ «Дитяча місія. Україна».

Читайте такожНа Молоді відбудеться Фестиваль спорту 



 

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром