Луцька «Самооборона» здала ДАІ п’яного екс-воротаря «Волині»

04 Листопада 2015, 13:50
12599

Колишній воротар ФК «Волинь» Андрій Байсарович їздив п’яний за кермом та «вихвалявся» кримінальним минулим.

Інцидент стався у ніч з 31 жовтня на 1 листопада у Луцьку, пише «Волиньпост».

Активісти «Самооборони», які заступили на чергування, помітили автомобіль «Skoda», який підозріло вихиляв вулицями міста, а згодом зупинився в кількох метрах від міськвідділу міліції, на перехресті вулиць Огієнка та Грибоєдова. Активісти підійшли до водія запитати, чи все у нього в порядку. Однак той поводив себе неадекватно. Тож на місце події викликали інспекторів ДАІ.

Як з’ясувалося, за кермом авто перебував Андрій Байсарович. Ані водійського посвідчення, ані документів на автомобіль при він собі не мав. Футболіст відмовлявся виконувати законні вимоги даішників та намагався чинити їм опір.

Зрештою Байсарович погодився пройти медичну експертизу на алкоголь в облнаркодиспансері. У крові було виявлено 1,7 проміле алкоголю при максимально допустимій нормі 0,2 проміле.

Доки інспектори ДАІ складали адмінпротокол, футболіст погрожував свідкам своїми «зв’язками», розповідав, що все-одно відкупиться та пригадував лихі 90-ті.

«Дружище, я ж начну сейчас набирать такие телефоны, что мама караул. Закончится тем, что я уйду на штрафы, судебные издержки. Я это проходил...»

«Ви не державу спасли. Вы сделали все возможное, чтобы завтра я поднял все возможное на ноги. Понимаете... Вы не спасли общество, а вы, короче, взяли словили, вы словили меня как лоха. Как лоха, который позволил себе расслабиться. И ты меня сделала как лоха. И сейчас можешь кайфовать...»

«Девочка моя, ты меня впрудила в ГАИ на лишение, которое я порешаю. Но ты не захотела со мной поговорить о сути, куда ты меня впрудила».

– Так часто порушуєте?

«С 1992 года перелом черепа. Я себе карьеру футбольную испортил. Футбольную карьеру. Что такое Клеванский. Это я вам называю так, что вы слышали все. Что такое Забужан. И дальше продолжать вам? Я краду. Я в 90-е воровал так, что вам и не снилось».

– То це ви хвалитесь, чи каєтесь?

«Я тебе рассказываю, зачем. Ваши подполковники были прапорщиками, когда меня останавливали. В свое время я 25 рублей доставал ложил и уезжал. 25 рублей… Товарищ прапорщик. Я всю жизнь получаю удовольствие, знаете, с одного?»

– Від чого?

«Від чого. Что всю жизнь я ... вас и ваших начальников... У меня там уже проклепок и судов проплаченых...»

Також Байцарович просив, щоб зателефонували його батькові та сказали, що син «опять оказался в ГАИ, как обычно».

На основі заключення та пояснень свідків працівники ДАІ склали на Байцаровича адміністративний протокол за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром