«Волинь» поза УПЛ: як лучани програли «Минаю»

13 Серпня 2020, 19:00
«Минай» – «Волинь» 2811
«Минай» – «Волинь»

Луцька «Волинь» поступилась «Минаю» з мінімальним рахунком 1:0. М\атч видався надзвичайно важким для гостей, хрестоносці грали під психологічним пресом — в заключному матчі їм необхідна була тільки перемога, однак не склалось «Хрестоносці» залишаються в Першій лізі.

Тренер «Волині» Андрій Тлумак виставив в основі майже ту саму «одинадцятку» гравців, які стартували у попередньому переможньому матчі проти «Гірника-спорт». На жаль матч пропускав капітан «хрестоносців» Сергій Сімінін та іранський атукувальний півзахисник Сіаваш Хагназарі, цих гравців відчутно не вистачало в креативі командних атак.

Команда розпочала матч у такому стартовому складі: – 78. Літовченко, 26. Мартинюк, 17. Михалик, 18. Приндета, 93. Цюпа, 16. Рябов, 11. Сад, 34. Климець, 29. Кожанов (к), 8. Чачуа, 9. Куліш. У запасі залишились: 42. Неділько, 21. Конкольняк, 22. Волошинович, 14. Кизилатеш, 23. Норенков, 28. Кобзар.

У пешому таймі лучани в перші 5-10 хвилин притиснули соперника до своїх воріт, створивши низку гольових моментів, Станіслав Куліш, вийшовши віч-на-віч, не переграв голкіпера Минаю.

В середині тайму підопічні Василя Кобіна вирівняли гру, але з позиції центральних захисників Андрій Ткачук дальнім красивим ударом відкрив рахунок 1:0.

«Волинь» понеслася вперед з усіх сил, але до завершального удару так і не дійшло. Перерва, 0:1.

Другий тайм розпочався з натиском «Волині» та із заміни Конкольняка, і нападника Куліш, який провів перший тайм практично без м'яча. Андрій Тлумак був змушений щось змінити в нападі своєї команди і змінив нападника Станіслава Куліша на Ростислава Волошиновича.

Надалі на полі хазяйнували господарі, які притисли лучан до власних воріт. Особливо небезпечними був момент зі штрафного Олега Голодюка, кіпер Літовченко потягнув удар.

На 63 хвилині Тлумак змінив Валерія Сада на молодого нападника Богдана Кобзара, пішовши у вабанк. З 67 хвилини, «Волиняни» почали прибавляти в грі та з натиском на суперника, змінивши схему в три захисники. 

Олександр Климець завдав потужного удару, із за меж штрафного майданчика, Попович врятував команду. 

На 75 хв. Денис Кожанов прокинувши м'яч вийшов на ударну позицію, однак рефері зафіксувала офсайд. «Хрестоносці» контролюючи м'яч, намагались проводити позиційні атаки, однак захист «Минаю» був надійним.

Анатолій Нурієв на 84 хвилині, міг закривати всі питання однак не зумів забити з 4 метрів. 

Арбітриня Катерина Монзуль додала 4 хв, у які хрестоносці спробували врятувавти гру, однак не судилось....

Волинь залишається в Першій лізі, фінішувавши 5 місце.

 

На кого нарікати? – Вочевидь, лишень на самих себе. Лучани на післякарантинному відрізку першості розтринькали надто багато очок. Поставивши себе в ситуацію необхідності здобуття перемоги над прямим конкурентом на його полі.

Як і торік в стикових поєдинках з «Карпатами» у футболістів «Волині» у вирішальний момент, вочевидь, трішки затремтіли колінця: задачу таки знову складну вони й цього разу розв'язати не змогли!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром