Микола Романюк не хоче говорити про вибори

04 Листопада 2015, 13:12
3342

Міський голова Микола Романюк не говорить про другий тур голосування і дякує усім, хто взяв участь у виборчому процесі.

Сьогодні, 4 листопада, під час брифінгу Микола Романюк зауважив, що не відповідатиме на запитання, які стосуватимуться передвиборчої програми або якимось чином зачіпатимуть тему другого туру голосування, бо у робочий час це перечить чинному законодавству.

Мер запевнив, що у другому турі братиме участь і подякував усім, хто був причетний до підготовки виборчого процесу і хто взяв у ньому участь.

«Хотів би подякувати лучанам, які прийшли на виборчі дільниці та усім, хто брав участь у підготовці до виборчого процесу. Звертаюся до лучан, знову прийти 15 листопада на дільниці і зробити свій вибір, адже від кожного голосу залежить майбутнє нашого міста», – закликав Микола Романюк.

Очільник міста також прокоментував ситуацію із заявами щодо випадків «чорного» піару під час виборів. За його словами, правоохоронні органи займаються цим питанням і згодом оголосять результати.

«Я думаю, що це неправильно, бо завжди потрібно показувати кандидата, яким він є. На жаль, «чорний піар» використовується не тільки в нашій країні, але цьому не можна швидко зарадити. Певно, суспільству потрібен час», – зауважив Микола Романюк.

Коментарі
04 Листопада 2015, 15:47
Так як гнуть вчителів та інших бюджетників у робочий час, не гнули навіть при Клімчуку. ЛИЦЕМІР з червоним лицем.
13 Листопада 2015, 12:46
До правди Луцького міського голови Миколи Романюка<br/>перед виборами.<br/> О правдо, мусиш ти<br/> на виборах змогти,<br/> осилити, здолати,<br/> розбити і зламати,<br/> подужати, повергти<br/> і вкотре бути зверху...<br/> Коротше, мусиш ти<br/> брехню перемогти.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром