ФлайzZzа – про альбом каверів на хіти Скрябіна, Гадюкіних і ВВ

04 Листопада 2015, 12:53
3038

Луцькі музиканти взялися за надання нового подиху «крутим пісням» сучасності.

Платівка нового альбому луцького гурту ФлайzZzа відрізняється від попередніх трьох студійників лучан тим, що складається із переспівів відомих українських хітів різних часів, пише вмдання «MusicInUA».

«Ідея забацати якийсь унікальний проект вже давно блукала у мізках «флайзюків, – каже вокаліст ФлайzZzа Андрій «Тіма» Тимчук. – Випустивши три повноцінних альбоми, ми нарешті дійшли до її втілення. Кілька останніх років гурт працював саме над тим, щоб цей процес мав своє логічне продовження у формі нової платівки».

Як розповів Андрій, учасників гурту давно бентежив той факт, що в закордонній музичній історії досить часто траплялись переспіви, кавери, ремікси, ремейки відомих старих пісень, а в Україні ця ніша була фактично порожньою.

«ФлайzZzа вирішила виправити ситуацію і взялась за надання нового подиху крутим пісням, які свого часу заповнювали всі ефіри. На відміну від своїх колег, які переспівували здебільшого народні пісні, ми вирішили підняти архіви і зробити нові версії на шлягери, які вже добряче підзабулися українцями», – говорить артист.

Музикант також упевнений, що у час, «коли в Україні знову більше приділяють уваги усьому українському», така позиція є дуже актуальною.

Обкладинкою CD учасники колективу вирішили нагадати про легендарного шосткінського виробника – компанію «Свема», яка й випускала касети «МК-60».

«Довго не думаючи, ми використали зображення одного із варіантів цих касет на обкладинці. Та додали для гумору і спогадів старшого покоління зображення олівця, яким раніше часто перемотували касети», – ділиться Тіма.

До речі, волиняни вагалась, які саме пісні обрати для альбому, але вирішили, що це буде лише перша частина підбірки такого формату.

«Колись ми знову повернемось до «МК-60», але вже з іншими хітами, які не увійшли у першу збірку. Прикро, що деякі гурти й виконавці тих чи інших пісень, що звучать на нашому альбомі, вже або припинили своє існування, або пішли від нас у кращі світи. Проте ми згадуватимемо про них ще довго, слухаючи ту чи іншу композицію!», – сказав Андрій.

Диск «МК-60» можна замовити на офіційному сайті гурту або на сторінках команди у соціальних мережах. Цифрова версія свіжої платівки ФлайzZzа доступна в магазині «iTunes».

Трек-ліст та обкладинка «МК-60 (Збірка Каверів На Відомі Українські Хіти)» :

01. Старенький Трамвай (Піккардійська Терція)

02. Танці (Воплі Відоплясова)

03. Я Не Той (feat. N.E.D.) (5’nizza)

04. Неповторність (Оксана Білозір)

05. Двоє (feat. Антитіла) (Фантом-2)

06. Сірко (feat. Кобзар) (Вхід У Змінному Взутті)

07. День Народження (Теодор Кукуруза)

08. То Моє Море (Скрябін)

09. Ой, Роду Наш Красний (feat. Rockoko) (Ніна Матвієнко)

10. Човгаю (На Кумарi Я) (Speedway)

11. Роксоляна (Брати Гадюкіни)

12. Вода (ТНМК)

13. Зорі (The ВЙО)

14. Танці (CJ MarsRemix)

15. День Народження (Amarilyo remix)

16. Роксоляна (Amarilyo remix)

17. Двоє (CJ Mars remix)

18. Ой, Роду Наш Красний (CJ Mars remix)

Нагадаємо, що першого жовтня гурт святкував свій 15-й день народження. З цієї нагоди презентував відповідний кавер на пісню українського поп-виконавця Теодора Кукурузи:

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром