Луцькі рятувальники боролися з вогнем у сусідньому районі

21 Квітня 2017, 15:58
1538

Співробітники Державної пожежно-рятувальної частини № 1 міста Луцька допомогли колегам з Ківерець загасити пожежу на площі 4 гектари.

Вчора, 20 квітня, лизько 18:50 спалахнула суха трава поблизу села Озерце Ківерцівського району – там невідомі особи підпалили посуш на площі 4 га, повідомили на сайті ГУНП у Волинській області.

Ліквідували полум’я співробітники Державної пожежно-рятувальної частини № 1 міста Луцька та Державної пожежно-рятувальної частини № 6 міста Ківерці.

Рятувальники закликають мешканців краю дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті й під час господарювання на присадибних ділянках та відкритих територіях та закликають не вдаватися до випалювання сухої трави, сміття. Такі небезпечні дії украй шкідливі для довкілля, а нерідко можуть призвести й до матеріальних збитків, оскільки існує високий ризик перекидання вогню на суміжні помешкання та будівлі, лінії електропередач тощо. Пам’ятайте, що за спалювання сухої рослинності передбачена відповідальність перед законом! Не провокуйте виникнення пожеж!

Незначні загоряння спробуйте ліквідувати самотужки. У випадку пожежі – телефонуйте за номером «101».

Читайте також: Під Луцьком горять поля


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром