З гральним бізнесом у Луцьку просять розібратися державну владу

21 Квітня 2017, 11:30
1649 Джерело: vkurse.ua

Виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук надіслав лист Міністру внутрішніх справ України Арсену Авакову та Голові Служби безпеки України Василю Грицаку з проханням провести перевірку діяльності на території міста об'єктів миттєвої лотереї, інтернет-закладів, де можливі факти ведення грального бізнесу, який заборонений в Україні.

З подібним проханням звернулися й до в.о. Голови Державної фіскальної служби України Мирославу Продану, начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області Петру Шпизі, начальника управління Служби безпеки України у Волинській області Юрію Фелонюку, начальника Головного управління ДФС у Волинській області Світлані Савчук – повідомляють у прес-службі міськради.

Звернення, зокрема, викликане тим, що у місті Луцьку налічується 40 об'єктів миттєвої лотереї, інтернет-клубів, закладів спорт-лото та Української національної лотереї, діяльність яких, за неофіційними даними, пов'язана з гральним бізнесом. І кількість таких закладів постійно зростає.

Крім того, вищезазначені заклади працюють цілодобово, без офіційного встановленого режиму роботи рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради.

Тому у міськраді просять правоохоронні та фіскальні органи провести перевірку діяльності вищезазначених закладів та у разі виявлення порушень винних притягнути до відповідальності, а нелегальні гральні заклади закрити. 



 

Коментарі
21 Квітня 2017, 15:08
Давно з цими гральними закладами, інтернет-кафе потрібно розібратися.Це аферисти, які підсаджують хлопців на наркоту, втягують в ігрову залежність,таким чином оббирають їхні сім'ї, де є діти, старші батьки і приречують на злидні.Ще треба розібратися з кредит-кафе, ломбардами.Це злодії, які отримують наживу, але якою ціною- сльози матерів, дітей, жінок. Судити і садити таких аферистів треба!Повністю підтримую дане звернення.
21 Квітня 2017, 15:57
А ще в цих закладах процвітає наркобізнес....особливо на Грушевського....
21 Квітня 2017, 18:36
Сколько можно терпеть издевательства над людьми?.Жизни нет от проходимцев игрального бизнеса.Человек для них ноль.Обращайся к ним с просьбой прекратить травить -никто не слышит.Единственная надежда на новую власть в Луцке и лично на и.о.городского головы - Полищука.
21 Квітня 2017, 19:37
Те саме у Ковелі через кожних 50 метрів підпільне казино замасковане під державну лоторею
21 Квітня 2017, 19:42
давно пора. только врядли что-то сделает власть. после каждого рейда их становится все больше
21 Квітня 2017, 20:19
Ви праві.В народі подейкують що це бізнес Авакова.То до якої поліції звертатись може до поляків, чи до самої Америки.Що народ скаже ,то завжди правда, хай запізніла, гірка але правда.Люди з Відродження плачуть ,скаржаться ,а після того відкрили два заклади тої ж самої банди.То про що можна говорити.
21 Квітня 2017, 20:31
Повністю підтримую звернення.Бог вам у поміч.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром